dijous, 24 de gener del 2013

Unglees*




Un grup de noies de nord Amèrica van començar a fer-se la manicura d'una manera molt original!Copiaven formes, objectes, personatges... Les van començar a penjar a webs i a blogs i s'han fet famoses!

Teniu des d'una imitació de les mítiques sabates Lou Boutin -sabates d'un dissenyador francès les quals tenen totes la sola de color vermell, com a distinció i per diferenciar-se de les altres marques- fins a les tortugues ninja!



Què en penseu? Us agraden? Us les faríeu mai? Trobo que són molt originals i que tenen un curro molt gran! Així que... Ole tú!




dimecres, 16 de gener del 2013

JA S'ACOSTA CARNAVAL!


· Per començar, sempre prova amb una mica de la pintura per la cara a l'interior del canell, per veure si hi ha al · lèrgies.

· Assegura't de portar posada la part de dalt de la teva disfressa. Si no, es pot fer malbé la teva obra d'art.

· Si saps el que vas a fer, organitza bé els passos a seguir per no haver després de corregir, ja no queda el maquillatge igual de net.

· Primer s'aplica el fons. Per aplicar fons de maquillatge, utilitza una esponja lleugerament mullada i aplica amb uns tocs lleugers. Si vas a utilitzar diversos colors, procura tenir una esponja o pinzell per color.

· Per aplicar molt de color, fes-ho en diverses capes fines en comptes d'una grossa, que podria esquerdar.

· Deixa assecar el fons abans de començar amb els detalls, així no hi ha risc que els colors es barregin.

· Aplica els detalls amb una barra de maquillatge, o per detalls més fins, amb fons de maquillatge i un pinzell.

· Per "dibuixar" a la cara, pots aplicar fons de maquillatge utilitzant una plantilla. Pots comprar plantilles ja fetes. Subjecta la plantilla a la cara amb una mà, amb l'altra aplica el color amb un pinzell donant tocs lleugers. Algunes formes fàcils d'aconseguir són sols, llunes, estrelles, flors, arbres, peixos ...

· També pots afegir "joies" per la cara, que tenen una part amb adhesiu transparent que es posen i es treuen amb facilitat. Utilitza aquestes soles o com el centre d'un disseny de fantasia, complementant-les amb detalls (espirals, estrelles, punts brillants) pintades amb maquillatge i un pinzell.

· Queda preciós si afegeixes uns tocs de fantasia amb gel amb brillantina. Afegeix aquests després del maquillatge.

· Alguns dissenys divertits: papallones, gats, monstres, Cleòpatra, fada del bosc, Batman,...