dijous, 13 de desembre del 2012

Quin color t'afavoreix?

Si no saps mai quins colors et queden millor , aqui et donem cabells per afavorirte segons el teu color de cabells.

Els dissenyadors imposen colors de moda que canvien en cada temporada, però no sempre són els que millor ens queden, l'ideal és saber quins són els que ens afavoreixen i utilitzar algun detall en aquest color que ens proposen.

A continuació et donem una llista de com triar els colors de roba que van bé amb la teva pell i el teu cabell i els que et poden quedar molt malament:


Colors de roba per a rosses
Els colors de roba que millor queden a les rosses són els blaus en totes les seves gammes, el granate, els verds foscos, violeta, marró xocolata, gris, blanc i negre. Els colors que poden quedar malament a les rosses són el groc, el taronja, el beix, el rosat i verds clars.
Colors de roba per pèl-roges
A les pèl-roges en general els queden bé els mateixos colors que a les rosses, especialment el blau marí, el verd anglès, marró xocolata, blanc i negre. Els colors de roba que no afavoreixen a les pèl-roges són els vermells, taronja, groc, blau cel, rosat i verds clars.

Colors de roba per les morenes de pell clara
Els colors que afavoreixen a les morenes de pell clara són els rosa, blaus, verds clars, lavanda, blanc i negre. Els colors que han d'evitar són els marrons, beix i els grocs pàl·lids.
Colors de roba per morenes
Els colors que millor queden a les morenes amb tons de pell fosca, són els colors clars, el blanc, lavanda, rosa, groc, vermell, taronja. Els colors que no afavoreixen a les morenes de pell fosca són els blaus foscos, marró, beix, violeta i el verd fosc.

Colors de roba per castanyes de pell clara
Els colors que afavoreixen a les castanyes de pell clara són els colors vius, els vermells, rosa, taronja, blau, blau cel, verd molsa, xocolata, gris, blanc i negre. Han d'evitar els grocs pàl·lids, verd fosc, beix.

Colors de roba per castanyes de pell fosca
El blanc és un dels colors que millor queden a les castanyes de pell fosca igual que el lavanda, verd clar, rosa, blau cel, groc, taronja, vermell. Els colors a evitar són marrons, beix, gris, blau fosc, verd fosc.