dimecres, 28 de novembre del 2012

Lo necessari per maquillarta un dia de FESTA!

1-Pas previ al maquillatge: Cap maquillatge llueix realment bé, si la teva pell està malament o cansada, per anar bé has de haver dormit molt bé.

2 - Contorn d'ulls: Aquest pas també és important, aplica abans de la crema hidratant, i amb el rovell dels teus dits.

3 - Crema hidratant: Aplica el hidratant en tot la cara amb moviments circulars i ascendents. I espera uns minuts a que aquest absorbeixi abans de començar a maquillar.

QUE NECESSITO: hi ha coses que has de tenir per a qualsevol maquillatge de festa, i són unes brotxes i pinzells bàsics per realitzar: un pinzell per ombres, un per difuminar, un pinzell per a la base i un altre per al corrector (pots fer-ho amb els teus dits ), i un per llavis. Quant a productes: ombres dels tons que hagis triat, màscara de pestanyes, correctors per cobrir imperfeccions, base de maquillatge, prebase de rostre i ulls, pols mat per fixar, llapis delineador d'ulls i un labial. Opcional pestanyes postisses.

CONSELLS PER APLICAR LA BASE I QUE DURI TOTA LA NIT: Gairebé sempre les festes són en llocs tancats, i això fa que entre ball, menjar i beguda, la pell transpiri més del comú, per això l'ideal és que utilitzis una base sense oli i de llarga durada. Dit això, fetes les correccions, i aplicada la prebase: s'aplica la base amb un pinzell indicat per això, o si t'agrada més amb una esponja. Sempre amb moviments cap avall, com pentinant la cara, i no t'oblidis d'aplicar amb cura la base en les zones on aplicaste corrector, sempre amb lleugers tocs per no arrossegar el producte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada