dimecres, 28 de novembre del 2012

Lo necessari per maquillarta un dia de FESTA!

1-Pas previ al maquillatge: Cap maquillatge llueix realment bé, si la teva pell està malament o cansada, per anar bé has de haver dormit molt bé.

2 - Contorn d'ulls: Aquest pas també és important, aplica abans de la crema hidratant, i amb el rovell dels teus dits.

3 - Crema hidratant: Aplica el hidratant en tot la cara amb moviments circulars i ascendents. I espera uns minuts a que aquest absorbeixi abans de començar a maquillar.

QUE NECESSITO: hi ha coses que has de tenir per a qualsevol maquillatge de festa, i són unes brotxes i pinzells bàsics per realitzar: un pinzell per ombres, un per difuminar, un pinzell per a la base i un altre per al corrector (pots fer-ho amb els teus dits ), i un per llavis. Quant a productes: ombres dels tons que hagis triat, màscara de pestanyes, correctors per cobrir imperfeccions, base de maquillatge, prebase de rostre i ulls, pols mat per fixar, llapis delineador d'ulls i un labial. Opcional pestanyes postisses.

CONSELLS PER APLICAR LA BASE I QUE DURI TOTA LA NIT: Gairebé sempre les festes són en llocs tancats, i això fa que entre ball, menjar i beguda, la pell transpiri més del comú, per això l'ideal és que utilitzis una base sense oli i de llarga durada. Dit això, fetes les correccions, i aplicada la prebase: s'aplica la base amb un pinzell indicat per això, o si t'agrada més amb una esponja. Sempre amb moviments cap avall, com pentinant la cara, i no t'oblidis d'aplicar amb cura la base en les zones on aplicaste corrector, sempre amb lleugers tocs per no arrossegar el producte.

dimarts, 27 de novembre del 2012

COM MAQUILLAR ELS LLAVIS

 LLAVIS MASSA GRUIXUTS: Perfila el contorn per sota de la vora
natural dels llavis. Si el que vols és dissimular el teu  gruix, no utilitzis mai colors massa brillants.

LLAVIS FINS: Perfila el contorn per sobre de la vora natural, forçant lleument la seva amplada amb tons més clars i brillants.
LLAVIS DESIGUALS: Tapa amb el maquillatge clar tot el llavi i perfila rectificant sobre un dels llavis fins a aconseguir la simetria desitjada, si és massa gruixut es farà més fi, i viceversa.
LLAVIS CAIGUTS: Dissimula les comissures amb un maquillatge de fons més clar que l’utilitzat per al cutis. Fes un traç normal al cor del llavi superior, estén-lo cap a la comissura i acábal 1mm abans.
El maquillatge dels llavis és molt important per donar equilibri i bellesa a la cara. La boca amb els ulls, són les parts mòbils de la cara i, per tant, els que més atenció atrauen. Amb el teu  rostre correctament  maquillat,  però amb  uns llavis  sense color,obtindràs un aspecte trist i desequilibrat.

diumenge, 18 de novembre del 2012

Pintar les ungles amb aigua

Aqui un video amb com pintar-te les ungles amb aigua!



Pintar-se les ungles...

Perquè et quedin unes ungles lluents només fa falta que segueixis els nostres pasoos...

1. Posa’t crema a les mans: Hidrata les pells i aparta les pells sobrants de les ungles per tal de poder-les pintar bé.

2. Talla’t les ungles: Vigila en no fer-les massa quadrades. Se’t podrien arribar a clavar!

3. Llima-les: Dóna forma a les teves ungles, quadrada, rodona, punxeguda... al teu estil!

4. Tractament revitalitzant: Esmalta les teves ungles amb un tractament per revitalitzar les teves ungles. És el secret perquè no se’t trenquin.

5. Pinta-les: Si et vols fer la manicura francesa només cal que et facis una línia ben recta amb esmalt blanc just a la punta de la ungla. Deixa-la assecar i una vegada seques aplica’t un esmalt transparent. Si el que vols és tenir unes ungles de colors només cal que les pintis sempre seguint la mateixa direcció. La ma dreta costa més de pintar que la de l’esquerra. Demana-li a una amiga que te la pinti.

6. Repassa-les: Torna-t’hi a aplicar esmalt quan l’anterior capa sigui seca. Sempre en la mateixa direcció.

7. Esmalt transparent: Perquè quedin ben lluentes posa-t’hi esmalt transparent!