diumenge, 21 d’octubre del 2012

Ulls marrons...

No et saps treure profit dels teus ulls marrons ... Aqui tens alguns consells per aconseguir uns ulls radiants.

Triar el color adequat dombra dulls és dalguna manera fonamental. foscos ulls marrons són bonics si es mira al seu voltant en el contrast fosc de rozświetlającymi, els colors brillants.significa que els nostres ulls són de color marró molt ben presentat amb el color de gairebé qualsevol. de color marró clar els ulls grocs pàl · lid accentuat. 
Tingueu en compte que els colors foscos dalguna manera dissimular les imperfeccions facials, mentre que els colors clars ressaltar. 



Aposta de contrastos. xocolata èmfasi en els ulls ombra dulls rosa i perfecta màscara de pestanyes de color negre fosc. Amb ulls marrons, pot tornar-se boig amb els colors de delineador dulls. realç perfecte als ulls, donant-li més claredat. Ja sigui que triï eyelinery o llapis de lliscament, i llapis de colors i potser delineador dulls. amb els ulls marrons, cadascuna daquestes eines li donarà un impacte increïble. prunera delineador dulls en cooperació amb les ombres donaràn profunditat als seus ulls. 
colors metàl · lics també assegurar-se que té els ulls marrons. ideal per a ús diari com lor, el coure o lacer, el color rosa. Lor, per exemple, més càlid aspecte. 


Si es maquilla, Utilitzeu tons naturals de colors similars en els seus ulls. No, però, massa, només una mica les parpelles muśnij. Si texcedeixis, sobté lefecte de va perdre un ull. Seria millor si es decideix pels colors del país. 



També es pot aplicar ulls humits. la teva ombra en colors pruna gris o fosca. ombres de somni quan sapliquen suaument amb una esponja especial. Aplicar llapis de pintar lalçada de les ombres. capturat el guió també és una mica somnolent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada