dissabte, 20 d’octubre del 2012

Ulls blaus...


No saps com maquillar els teus ulls blaus? ...

Si ets part de les dones que té els anhelats ulls blaus i no saps com treure'n el màxim profit, no et preocupis, a continuació et donarem uns tips de maquillatge perquè els teus ulls cridin encara més l'atenció i conquistes a més d'un amb només una sexi mirada.


1. - Ombres: A causa de la profunditat i claridez dels teus ulls no hi ha res millor que els tons brillants com grisos, roses i liles per a un maquillatge de nit. Si creus que aquests colors són molt cridaners no et preocupis, ja que el to dels teus ulls robarà l'atenció de les ombres. Recorda que no busquem opacar el blau, sinó emfatitzar. Si el que estàs buscant és un maquillatge ideal per al dia i que sigui més natural, et recomanem els tons marrons, beixos, daurats i sorra.


2. - Deliniador: Independentment del color d'ombra que has triat, el delineador és indispensable en el teu maquillatge, tothom sap que ningú llueix millor els delineadores que les dones d'ulls clars. El delineador blanc és perfecte perquè ho usis en el dia ja que engrandeix immensament teus ulls i el famós delineador negre reserva'l per a la nit, ja que li donarà profunditat a la teva mirada i es veurà increïble si ho combines amb uns sexis llavis vermells.


Rimel: Oblida't del rímel cafè, no trobaràs un que et quedi millor que el negre.


El que definitivament no!


Ja saps quins són els colors que millor et van, però també hi ha altres que ¡ni se t'acudeixi posar-te'ls!

1. - Tons chillantes: Evita de totes totes els tons taronges, grocs, vermells i fúcsies.Només aconseguiràs que els teus ulls llueixin extremadament rars.


2. - No als ulls de mapache! És molt important que recordis cobrir molt bé les ulleres amb corrector, ja que els ulls clars ressalten fins al més mínim rastre d'elles.


Ara ja ho saps, si presumeixes d'uns profunds i bells ulls blaus no deixis de fer servir aquests colors i t'assegurem que ningú podrà resistir-se a la teva sensual mirada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada