dissabte, 20 d’octubre del 2012

Maquillar els ulls depen de la mida...

Maquillar ulls separats:
Perquè els ulls separats semblin més junts, haurem d'aplicar una ombra clara en la part superior de la parpella, i una més fosca en la part inferior. El millor és evitar colors nacarados. En aquest cas, per delinear-ho partirem de la comissura interior de l'ull, al costat del llagrimal, del costat del nas. 

Maquillar ulls junts:

Si la nostra meta és que els ulls es vegin mes separats, cal aplicar un to clar en la part interna del parpado i el mes fosc en l'exterior, difuminant-ho cap a les temples. El delineador es traça començant gairebé en la meitat de l'ull i estirant cap a fora.


Maquillar ulls saltats:
Per als ulls saltats s'ha d'evitar les ombres perlades. El millor és utilitzar un to clar sobre la parpella i un més fosc, al llarg del plec. Amb el delineador, cal traçar una línia fosca en les pestanyes superiors i inferiors.

Maquillar ulls petits:
Per als ulls petits el millor és optar per tons suaus, evitar els foscos i donar una mica de lluminositat en el centre la parpella. Aplicar el delineador sobre la vora de les pestanyes superiors i la meitat externa de les inferiors.

Maquillar ulls rodons:
Per allargar els els ulls amb el maquillatge cal aplicar una ombra clara a l'interior i amb la fosca ombrejar la vora de la parpella, allargant cap a fora. Després, amb el delineador, traçar una línia començant des del centre de la parpella, d'aquesta manera farà l'efecte de ser mes allargats.


1 comentari: