dijous, 13 de desembre del 2012

Quin color t'afavoreix?

Si no saps mai quins colors et queden millor , aqui et donem cabells per afavorirte segons el teu color de cabells.

Els dissenyadors imposen colors de moda que canvien en cada temporada, però no sempre són els que millor ens queden, l'ideal és saber quins són els que ens afavoreixen i utilitzar algun detall en aquest color que ens proposen.

A continuació et donem una llista de com triar els colors de roba que van bé amb la teva pell i el teu cabell i els que et poden quedar molt malament:


Colors de roba per a rosses
Els colors de roba que millor queden a les rosses són els blaus en totes les seves gammes, el granate, els verds foscos, violeta, marró xocolata, gris, blanc i negre. Els colors que poden quedar malament a les rosses són el groc, el taronja, el beix, el rosat i verds clars.
Colors de roba per pèl-roges
A les pèl-roges en general els queden bé els mateixos colors que a les rosses, especialment el blau marí, el verd anglès, marró xocolata, blanc i negre. Els colors de roba que no afavoreixen a les pèl-roges són els vermells, taronja, groc, blau cel, rosat i verds clars.

Colors de roba per les morenes de pell clara
Els colors que afavoreixen a les morenes de pell clara són els rosa, blaus, verds clars, lavanda, blanc i negre. Els colors que han d'evitar són els marrons, beix i els grocs pàl·lids.
Colors de roba per morenes
Els colors que millor queden a les morenes amb tons de pell fosca, són els colors clars, el blanc, lavanda, rosa, groc, vermell, taronja. Els colors que no afavoreixen a les morenes de pell fosca són els blaus foscos, marró, beix, violeta i el verd fosc.

Colors de roba per castanyes de pell clara
Els colors que afavoreixen a les castanyes de pell clara són els colors vius, els vermells, rosa, taronja, blau, blau cel, verd molsa, xocolata, gris, blanc i negre. Han d'evitar els grocs pàl·lids, verd fosc, beix.

Colors de roba per castanyes de pell fosca
El blanc és un dels colors que millor queden a les castanyes de pell fosca igual que el lavanda, verd clar, rosa, blau cel, groc, taronja, vermell. Els colors a evitar són marrons, beix, gris, blau fosc, verd fosc.

dimecres, 28 de novembre del 2012

Lo necessari per maquillarta un dia de FESTA!

1-Pas previ al maquillatge: Cap maquillatge llueix realment bé, si la teva pell està malament o cansada, per anar bé has de haver dormit molt bé.

2 - Contorn d'ulls: Aquest pas també és important, aplica abans de la crema hidratant, i amb el rovell dels teus dits.

3 - Crema hidratant: Aplica el hidratant en tot la cara amb moviments circulars i ascendents. I espera uns minuts a que aquest absorbeixi abans de començar a maquillar.

QUE NECESSITO: hi ha coses que has de tenir per a qualsevol maquillatge de festa, i són unes brotxes i pinzells bàsics per realitzar: un pinzell per ombres, un per difuminar, un pinzell per a la base i un altre per al corrector (pots fer-ho amb els teus dits ), i un per llavis. Quant a productes: ombres dels tons que hagis triat, màscara de pestanyes, correctors per cobrir imperfeccions, base de maquillatge, prebase de rostre i ulls, pols mat per fixar, llapis delineador d'ulls i un labial. Opcional pestanyes postisses.

CONSELLS PER APLICAR LA BASE I QUE DURI TOTA LA NIT: Gairebé sempre les festes són en llocs tancats, i això fa que entre ball, menjar i beguda, la pell transpiri més del comú, per això l'ideal és que utilitzis una base sense oli i de llarga durada. Dit això, fetes les correccions, i aplicada la prebase: s'aplica la base amb un pinzell indicat per això, o si t'agrada més amb una esponja. Sempre amb moviments cap avall, com pentinant la cara, i no t'oblidis d'aplicar amb cura la base en les zones on aplicaste corrector, sempre amb lleugers tocs per no arrossegar el producte.

dimarts, 27 de novembre del 2012

COM MAQUILLAR ELS LLAVIS

 LLAVIS MASSA GRUIXUTS: Perfila el contorn per sota de la vora
natural dels llavis. Si el que vols és dissimular el teu  gruix, no utilitzis mai colors massa brillants.

LLAVIS FINS: Perfila el contorn per sobre de la vora natural, forçant lleument la seva amplada amb tons més clars i brillants.
LLAVIS DESIGUALS: Tapa amb el maquillatge clar tot el llavi i perfila rectificant sobre un dels llavis fins a aconseguir la simetria desitjada, si és massa gruixut es farà més fi, i viceversa.
LLAVIS CAIGUTS: Dissimula les comissures amb un maquillatge de fons més clar que l’utilitzat per al cutis. Fes un traç normal al cor del llavi superior, estén-lo cap a la comissura i acábal 1mm abans.
El maquillatge dels llavis és molt important per donar equilibri i bellesa a la cara. La boca amb els ulls, són les parts mòbils de la cara i, per tant, els que més atenció atrauen. Amb el teu  rostre correctament  maquillat,  però amb  uns llavis  sense color,obtindràs un aspecte trist i desequilibrat.

diumenge, 18 de novembre del 2012

Pintar les ungles amb aigua

Aqui un video amb com pintar-te les ungles amb aigua!



Pintar-se les ungles...

Perquè et quedin unes ungles lluents només fa falta que segueixis els nostres pasoos...

1. Posa’t crema a les mans: Hidrata les pells i aparta les pells sobrants de les ungles per tal de poder-les pintar bé.

2. Talla’t les ungles: Vigila en no fer-les massa quadrades. Se’t podrien arribar a clavar!

3. Llima-les: Dóna forma a les teves ungles, quadrada, rodona, punxeguda... al teu estil!

4. Tractament revitalitzant: Esmalta les teves ungles amb un tractament per revitalitzar les teves ungles. És el secret perquè no se’t trenquin.

5. Pinta-les: Si et vols fer la manicura francesa només cal que et facis una línia ben recta amb esmalt blanc just a la punta de la ungla. Deixa-la assecar i una vegada seques aplica’t un esmalt transparent. Si el que vols és tenir unes ungles de colors només cal que les pintis sempre seguint la mateixa direcció. La ma dreta costa més de pintar que la de l’esquerra. Demana-li a una amiga que te la pinti.

6. Repassa-les: Torna-t’hi a aplicar esmalt quan l’anterior capa sigui seca. Sempre en la mateixa direcció.

7. Esmalt transparent: Perquè quedin ben lluentes posa-t’hi esmalt transparent!

diumenge, 21 d’octubre del 2012

Ulls marrons...

No et saps treure profit dels teus ulls marrons ... Aqui tens alguns consells per aconseguir uns ulls radiants.

Triar el color adequat dombra dulls és dalguna manera fonamental. foscos ulls marrons són bonics si es mira al seu voltant en el contrast fosc de rozświetlającymi, els colors brillants.significa que els nostres ulls són de color marró molt ben presentat amb el color de gairebé qualsevol. de color marró clar els ulls grocs pàl · lid accentuat. 
Tingueu en compte que els colors foscos dalguna manera dissimular les imperfeccions facials, mentre que els colors clars ressaltar. 



Aposta de contrastos. xocolata èmfasi en els ulls ombra dulls rosa i perfecta màscara de pestanyes de color negre fosc. Amb ulls marrons, pot tornar-se boig amb els colors de delineador dulls. realç perfecte als ulls, donant-li més claredat. Ja sigui que triï eyelinery o llapis de lliscament, i llapis de colors i potser delineador dulls. amb els ulls marrons, cadascuna daquestes eines li donarà un impacte increïble. prunera delineador dulls en cooperació amb les ombres donaràn profunditat als seus ulls. 
colors metàl · lics també assegurar-se que té els ulls marrons. ideal per a ús diari com lor, el coure o lacer, el color rosa. Lor, per exemple, més càlid aspecte. 


Si es maquilla, Utilitzeu tons naturals de colors similars en els seus ulls. No, però, massa, només una mica les parpelles muśnij. Si texcedeixis, sobté lefecte de va perdre un ull. Seria millor si es decideix pels colors del país. 



També es pot aplicar ulls humits. la teva ombra en colors pruna gris o fosca. ombres de somni quan sapliquen suaument amb una esponja especial. Aplicar llapis de pintar lalçada de les ombres. capturat el guió també és una mica somnolent.

dissabte, 20 d’octubre del 2012

Ulls blaus...


No saps com maquillar els teus ulls blaus? ...

Si ets part de les dones que té els anhelats ulls blaus i no saps com treure'n el màxim profit, no et preocupis, a continuació et donarem uns tips de maquillatge perquè els teus ulls cridin encara més l'atenció i conquistes a més d'un amb només una sexi mirada.


1. - Ombres: A causa de la profunditat i claridez dels teus ulls no hi ha res millor que els tons brillants com grisos, roses i liles per a un maquillatge de nit. Si creus que aquests colors són molt cridaners no et preocupis, ja que el to dels teus ulls robarà l'atenció de les ombres. Recorda que no busquem opacar el blau, sinó emfatitzar. Si el que estàs buscant és un maquillatge ideal per al dia i que sigui més natural, et recomanem els tons marrons, beixos, daurats i sorra.


2. - Deliniador: Independentment del color d'ombra que has triat, el delineador és indispensable en el teu maquillatge, tothom sap que ningú llueix millor els delineadores que les dones d'ulls clars. El delineador blanc és perfecte perquè ho usis en el dia ja que engrandeix immensament teus ulls i el famós delineador negre reserva'l per a la nit, ja que li donarà profunditat a la teva mirada i es veurà increïble si ho combines amb uns sexis llavis vermells.


Rimel: Oblida't del rímel cafè, no trobaràs un que et quedi millor que el negre.


El que definitivament no!


Ja saps quins són els colors que millor et van, però també hi ha altres que ¡ni se t'acudeixi posar-te'ls!

1. - Tons chillantes: Evita de totes totes els tons taronges, grocs, vermells i fúcsies.Només aconseguiràs que els teus ulls llueixin extremadament rars.


2. - No als ulls de mapache! És molt important que recordis cobrir molt bé les ulleres amb corrector, ja que els ulls clars ressalten fins al més mínim rastre d'elles.


Ara ja ho saps, si presumeixes d'uns profunds i bells ulls blaus no deixis de fer servir aquests colors i t'assegurem que ningú podrà resistir-se a la teva sensual mirada.


Maquillar els ulls depen de la mida...

Maquillar ulls separats:
Perquè els ulls separats semblin més junts, haurem d'aplicar una ombra clara en la part superior de la parpella, i una més fosca en la part inferior. El millor és evitar colors nacarados. En aquest cas, per delinear-ho partirem de la comissura interior de l'ull, al costat del llagrimal, del costat del nas. 

Maquillar ulls junts:

Si la nostra meta és que els ulls es vegin mes separats, cal aplicar un to clar en la part interna del parpado i el mes fosc en l'exterior, difuminant-ho cap a les temples. El delineador es traça començant gairebé en la meitat de l'ull i estirant cap a fora.


Maquillar ulls saltats:
Per als ulls saltats s'ha d'evitar les ombres perlades. El millor és utilitzar un to clar sobre la parpella i un més fosc, al llarg del plec. Amb el delineador, cal traçar una línia fosca en les pestanyes superiors i inferiors.

Maquillar ulls petits:
Per als ulls petits el millor és optar per tons suaus, evitar els foscos i donar una mica de lluminositat en el centre la parpella. Aplicar el delineador sobre la vora de les pestanyes superiors i la meitat externa de les inferiors.

Maquillar ulls rodons:
Per allargar els els ulls amb el maquillatge cal aplicar una ombra clara a l'interior i amb la fosca ombrejar la vora de la parpella, allargant cap a fora. Després, amb el delineador, traçar una línia començant des del centre de la parpella, d'aquesta manera farà l'efecte de ser mes allargats.